Про компанію

Премія «Люди Року-2021. Волинь»: ТОВ “Цеппелін Україна” стала переможцем у номінації «Бренд року»

Обкладинка новини «Премія «Люди Року-2021. Волинь»: ТОВ “Цеппелін Україна” стала переможцем у номінації «Бренд року» »

Напередодні тридцятої річниці незалежності України, 20 серпня 2021 року, відбулося вручення нагород Премії «Люди Року-2021. Волинь» у рамках програми «Люди XXI століття». Переможцями Премії «Люди року-2021. Волинь» традиційно стали ті, хто зробив вагомий внесок у патріотичне, духовне, економічне та культурне життя Волинщини.

Цього року переможцем у номінації «Бренд року» стала компанія «Цеппелін Україна». Нагороду вручили керівнику західного регіону компанії Юрію Вегері. Ми щиро вдячні нашим клієнтам за довіру та співпрацю, а також дякуємо організаторам Премії «Люди Року-2021. Волинь» за відзнаку нашої роботи!

«Цеппелін Україна» - частина групи компаній Zeppelin, і вже 25 років є постачальником комплексних, високотехнологічних та економічно ефективних рішень для клієнтів у різних галузях. Ми завжди пропонуємо більше, ніж техніку, запасні частини та сервіс. Зокрема, комплексні рішення для бізнесу. Широка номенклатура продукції компанії допомагає клієнтам вирішувати завдання будь-якої складності – від земляних робіт до електропостачання збудованого об’єкта – та включає гірничу, будівельну, дорожню та сільськогосподарську техніку.

Широка мережа філій, сервісних центрів та складів дозволяє оперативно обслуговувати клієнтів. Парк сервісних автомобілів «Цеппелін Україна» налічує понад 300 машин, а штат - більше ніж 300 сервісних фахівців. Всі зусилля компанії «Цеппелін Україна» спрямовані на розвиток довгострокового партнерства з клієнтами, зростання ефективності та зміцнення бізнесу клієнтів.

до всіх новин

інші новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатися більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатися більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатися більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатися більше
перейти до всіх новин