Про компанію

Цеппелін Україна на виставці Mine&Mineral Expo

Обкладинка новини «Цеппелін Україна на виставці Mine&Mineral Expo»

Цеппелін Україна брала участь у виставці Mine&Mineral Expo, яка прошла з 19 по 21 жовтня 2021 у м. Київ (МВЦ)! Виставка стала частиною XIX Міжнародного енергетичного бізнес‑форума «5Е», у рамках якого одночасно відбулося ще кілька заходів. Також в МВЦ паралельно проходили виставки Дортех і Комунтех й відвідувачі мали змогу вільно пересуватися між експозиціями. Такий формат дозволив гостям ознайомитися з більшою кількістю учасників та продуктів, а нам - поспілкуватися з потенційними замовниками та розповісти зацікавленим про нашу продукцію і технології.

Компанія «Цеппелін Україна» представила на виставці 4 напрямки діяльності: дорожньо-будівельний, гірничий, силові установки та двигуни, а також представники Центру з відновлення компонентів проконсультували наших замовників. На стенді було продемонстровано генератор серії GC - CAT DE50GC. Генератори цієї серії надійні, якісні і доступні в Україні (дізнатися подробиці – https://power-ua.com/lp/lm-mi/generator-stock/).

Окрім генератора гостям показали двигун Caterpillar C2.2, вітрину з запасними частинами для дорожньо-будівельної та кар'єрної техніки, масштабні моделі САТ гірничої та будівельної техніки, а також модель навантажувача SEM. Гірничий департамент представив на стенді нове рішення, яке дуже зацікавило відвідувачів - проєктор голограм з моделями гірничої техніки САТ в роботі і в статиці!

Ми вдячні усім, хто відвідав стенд нашої компанії. Сподіваємось, що гості змогли отримати максимальну кількість корисної інформації, адже ми завжди готові до плідної співпраці!

Цеппелін Україна на виставці Mine&Mineral Expo – Слайд 1
Цеппелін Україна на виставці Mine&Mineral Expo – Слайд 2
Цеппелін Україна на виставці Mine&Mineral Expo – Слайд 3
до всіх новин

інші новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатися більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатися більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатися більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатися більше
перейти до всіх новин