Про компанію

Цілі сталого розвитку Zeppelin

Обкладинка новини «Цілі сталого розвитку Zeppelin»

Нерозумне і надмірне споживання ресурсів, а також забруднення навколишнього середовища призводять до зміни клімату на всій планеті. Глобальна температура продовжує підніматися, і наслідки зміни клімату стають все більш відчутними. Світовій спільноті необхідно вживати заходів щодо адаптації до нової кліматичної реальності, а також мінімізувати свій вплив на навколишнє середовище.

З метою боротьби зі зміною клімату і його негативними наслідками була прийнята Паризька угода, спрямована на істотне скорочення глобальних викидів парникових газів і обмеження підвищення глобальної температури в цьому столітті до 2 градусів Цельсія при одночасному пошуку коштів для ще більшого обмеження цього підвищення до 1,5 градуси.

Концерн Zeppelin і компанія Цеппелін Україна підтримують відповідальне ставлення до екологічної ситуації в світі. Однією з головних цілей сталого розвитку Zeppelin є намір стати нейтральною з точки зору викидів CO2 компанією не пізніше 2030 року.

Для керівництва Цеппелін Україна важливо, щоб кожен співробітник усвідомив соціальну і екологічну відповідальність як головну умову для стабільності та сталого економічного зростання. Цеппелін Україна вже зробила перші кроки, впроваджуючи принципи розумного споживання ресурсів, переробки енергії і сміття в своїх офісах.

Ми прагнемо зробити корпоративну соціальну відповідальність невід'ємною частиною бізнесу, стати компанією, яка в повній мірі бере на себе відповідальність за соціальні та екологічні наслідки своєї діяльності.

до всіх новин

інші новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатися більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатися більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатися більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатися більше
перейти до всіх новин