Про компанію

Закладення капсули часу на честь початку будівництва Штаб-квартири

Обкладинка новини «Закладення капсули часу на честь початку будівництва Штаб-квартири»

«Зелені» технології, зменшення викидів СО2 до нейтрального рівня, енергозаощадження та соціальна відповідальність бізнесу перед людством та природою - це концепція, яку закладено у будівництво нового головного офісу та сервісного центру Цеппелін Україна, приуроченого до 25-річчя роботи в Україні.

Цього року Цеппелін святкує 25-річчя на ринку України і пишається тим рівнем розвитку, якого вдалося досягнути за ці роки. На території країни функціонує 12 філій, у яких працює більш, ніж 600 співробітників, що займаються поставками надсучасної спецтехніки, сервісу, запчастин та технологій.

Ми пропонуємо техніку виробництва світових лідерів з асортиментом понад 650 найменувань машин, а також оригінальні запасні частини з 800 тисячами позицій на 22 складах, зручно розташованих по всій території України. Наші професійні сервісні фахівці щодня обслуговують клієнтів у сервісних центрах та в полях, мають близько 300 сучасно-обладнаних сервісних автомобілів. Ми невтомно працюємо 24 години на добу, 7 днів на тиждень*, щоб бути надійним партнером для Вашого бізнесу і дуже вдячні Вам за довіру!

Після 25 років плідної та насиченої роботи ми створили для себе можливість побудувати власну Штаб-квартиру Цеппелін в Україні. На честь початку будівництва, 15 квітня 2021 року було закладено капсулу часу із побажаннями наших партнерів та колег, яку рівно через 25 років відкриють наші послідовники. Також на території буде встановлено монумент, який нагадуватиме про перший камінь, закладений у будівництво. Це надзвичайно радісна та святкова подія для нас, адже вона символізує розвиток компанії та вихід на новий рівень – вищий та більш відповідальний.

Закладення капсули часу на честь початку будівництва Штаб-квартири – Слайд 1
Закладення капсули часу на честь початку будівництва Штаб-квартири – Слайд 2
Закладення капсули часу на честь початку будівництва Штаб-квартири – Слайд 3

Настав час, коли усі гіганти ринку повинні думати про довкілля та його якісне збереження. Група компаній Цеппелін в усьому світі фокусується на відповідальному ставленні до екологічних, соціальних та економічних аспектів. Головним завданням сталого розвитку Цеппелін є наміри перетворитися на нейтральну з точки зору викидів СО2 компанію до 2030 року. Тому в проектуванні нового офісу ми прагнули до максимально ефективного використання природних ресурсів та застосуванні новітніх технологій, які дозволять зменшити шкідливий вплив на довкілля. Будівлі буде обладнано сонячними панелями, опалення постачатимуть теплові насоси, які також буде використано для вентиляції приміщень, щоб заощадити ресурси на кондиціонування – на вікна буде встановлено сонцезахисні жалюзі. Одним з важливих аспектів світового значення є економія водних ресурсів – з цією метою ми вирішили встановити очисну систему води для можливості її повторного використання в ремонтній майстерні, а також організувати збір та очищення дощової води з масляним сепаратором з метою зменшення навантаження на міську каналізаційну систему.

Проєкт головного офісу був розроблений австрійськими фахівцями та має на меті створення комфортного та водночас економічного простору для усіх співробітників та наших клієнтів. Площа території, яка підлягає реконструкції, складає 3,7 га, а площа будівель – 6700 м2. Ми сподіваємось, що цей проєкт стане взірцем для інших великих підприємств та гордістю для наших співробітників, адже для керівництва компанії Цеппелін Україна важливим є не лише дбайливе ставлення до ресурсів і захисту оточуючого середовища, а й турбота про здоров’я та розвиток своїх фахівців, умов їх праці, корпоративну етику та підвищення рівня обслуговування клієнтів.

*обслуговування 24\7 доступне не в усіх локаціях, а також можливе за запитом. Детальніше 0 800 300 350

до всіх новин

інші новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатися більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатися більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатися більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатися більше
перейти до всіх новин